dijous, 18 de juny del 2015

"Hi ha dos menes de mariners: els molt valents i els que sempre tornen a port"

Carta electrònica de la zona (Google)




La saviesa del "Master & Commander" Carles Bach i la prudència dels seus mariners han triat tornar a port. O més exactament anar a port segur.





La nostra enhorabona. No cal ser molt valent, cal tornar a veure els amics.

La idea inicial era navegar 66 milles cap a Termini Imerese, però una baixa força profonda els ho ha impedit.
I nosaltres que ens al·legrem. No perquè no hagin pogut, sinó perquè hagin fet bo la dita dels pescadors de Palamós, i segurament dels de tota la costa, o de les costes de qualsevol mar.

Això és el que ens han tramès fins ara:


"A les 14,30 h. arribats a Santa Agata de Militello, després de 5,45 h amb vent NO força 4, amb onades de 1,5 a 2 mt., hem considerat l'opció de continuar però s'ha desestimat perquè semblava que anava en augment, si millora sortirem demà ben d'hora per disminuir una mica més la distància amb Mataró. Salut"
Charly P. Flatvillage



"Som a Santa Agata de Minitelo, dema de turistes doncs el temps diu q no fem el burro, t'enviare una cronique i afotus per el teu blog. Una abraçada a els controladors navals."
Master & Commander

http://www.porticciolosantagata.it/

1 comentari:

Cunyada ha dit...

Com molt bé dieu, uns dies sensa saber res ja ens posem neguitosos... Segueixo l'aventura d'aquests mariners des de el bloc i així comparteixo, des de el seca, la seva aventura. Quedo pendent de notícies :-)