dimecres, 17 de juny del 2015

Una giornata particolare


Permeteu-me la "boutade" de fer referència a un títol mític del cinema per encapçalar el post d'avui.
Al igual que a l'anada en un dia dedicat al turisme vàrem fer menció a Sophia Loren, ahir els nostres expedicionaris van descansar i fer autèntic turisme i no m'he pogut estar de fer una picada d'ulls a en Charly que és més "freaky" del cinema que jo i honorar amb aquest títol a la Loren al Marcello i al seu director Ettore Scola.
No és que la jornada dels navegants hagi tingut res a veure amb el moll del os de la pel·li, però si que després de navegacions més o menys difícils la d'ahir va ser particularment de descans i gaudi.



Un altre cop en Carles, en Ramon i en Charly van canviar la seva indumentària de viatgers per les disfresses de turista i munits de telèfons espavilats i càmeres al coll van unir-se a la follía dels grups que ho invadeixen tot. En aquest cas la illa de Lípari lloc que aprofitant que és prop de Estromboli, organitza excursions en vaixell a veure el volcà.



Com que no estan cansats de navegar es van embarcar en una mena de "Golondrina" (no tradueixo a Oreneta, perquè les nostres del port de Barcelona sempre es van dir en castellà) que potser algú a terra publicitava en veu alta "A veure el volcà,... que se'n va la barca..." o quelcom de semblant.





Del que si que tenim constància és que l'armador dels vaixells, a banda de que els anomena "Paloma" com una part de les que hi ha a Barcelona, vol atreure als catalans que hi van, car te una estelada damunt de la gingeta dels tiquets.







Darrers Whatsapps rebuts del nostre corresponsal Charly P. Flatvillage

"Lipari, els efectes solars a la nostra edat són terribles, a les 14 h. anirem a Stromboli amb una barca anomenada Paloma. En plan guiri total, màquines penjades al coll, pantalons curts i boca oberta."


"Després de veure fumejar L'stromboli, ara mateix posem rumb SO 66 milles fins Termini Sumere a prop de Palerm. !! Tremoleu cristians que ja s'apropen els bàrbars!!!"

És a dir que avui estan en plena mar lluitant amb vent de proa i molt probablement amb onades considerables.
In bocca al lupo!!

1 comentari:

Pep ha dit...

Charly, no voldria fotre "maranya" però... com es deia la pèl-roja que tenies al costat en la barca que us ha fet el tom fins Stromboli ?. Aneu "altanto" que després estudiem les fotos amb atenció... Bandarra!!! que no set pot deixar sol... !!! He,he

Una molt bona navegació. Salut i coneixement !!!

Pep i -segur- la resta de la colla (lo de la pel-roja... només és atribuïble a mi, envejós com soc...)